24 januari 2022

Leer onze kandidaten kennen - Klaas Hoek

Leer onze verkiezingskandidaten kennen! Vandaag Klaas Hoek, nummer 8 op onze kieslijst.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Klaas Hoek, geboren en opgegroeid in Katwijk aan Zee. Getrouwd met Paula en twee kinderen, John en Jane. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Laudame Financials als finance consultant.
 
Waarom ben je actief voor de SGP geworden en waar wil je je voor inzetten?

Ik sta op plek 8 van de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Namens de SGP wil ik mij inzetten voor de volgende onderwerpen:

  • De lokale economie. Door de coronacrisis is de lokale economie in verschillende sectoren onder druk komen te staan. Met name de detailhandel heeft veel moeten incasseren waardoor de leegstand in onze winkelcentra is toegenomen. Vanuit de SGP willen we investeren in een toekomstbestendige winkelcentra in de dorpen. Verder is het belangrijk dat lokale inkoop door de gemeente wordt bevorderd.
  • Een tweede onderwerp richt zich op de leefbaarheid in onze gemeente, met name de woningnood. Met de SGP willen we de bouw van woningen versnellen en woningen behouden voor de woningmarkt. Dit alles door rekening te houden met de leefbaarheid en bereikbaarheid van onze dorpen.
  • Een ander thema dat daarbij aansluit is de groenvoorzieningen in onze gemeenten. De groenvoorzieningen moeten ruim aanwezig zijn in onze dorpen, wat de leefbaarheid ten goede komt.