31 januari 2022

Leer onze kandidaten kennen - Jaap Klok

Leer onze verkiezingskandidaten kennen! Vandaag Jaap Klok, nummer 7 op onze kieslijst.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Jaap Klok, ik ben getrouwd met Alinda en ben trotse vader van vier kinderen. In het dagelijks leven ben ik supply chain manager bij een bedrijf wat automatiseringsoplossingen biedt voor de land- en tuinbouw. 
Voor de SGP ben ik al enige jaren actief in diverse functies. Zo ben ik lid van de campagnecommissie van de plaatselijke SGP, commissielid voor de ChristenUnie/SGP voor het Hoogheemraadschap van Rijnland en bestuurslid in het provinciale bestuur van de SGP. 
 

Waarom ben je actief voor de SGP geworden en waar wil je je voor inzetten?

De reden dat ik mij wil inzetten voor de SGP is dat de SGP zich vanuit Bijbels perspectief wil inzetten als goede rentmeester voor de aarde. Concreet houdt dit in dat we op een verantwoorde manier met onze kwetsbare planeet moeten omgaan. Duurzaamheid en energie vormen een belangrijk thema. Dat zal ook steeds belangrijker worden. Ik wil me inzetten om dit voor iedereen bereikbaar en ook betaalbaar te maken. 
 
Een ander belangrijk speerpunt is de verkeersveiligheid van de diverse wijken in onze gemeente. Het is van groot belang dat onze kinderen veilig kunnen spelen in de buurt waar zij wonen. Dit beteken ook dat er voldoende speeltuintjes moeten zijn zodat ze een veilige plek hebben om te spelen.